Lärare mot fritidshem/fritidspedagog Mossleskolan

(Två tjänster)


Välkommen att söka tjänsterna som lärare mot fritidshem/fritidspedagog på Mossleskolan. Mossleskolan är en F-5 skola med ca 390 elever i västra delen av Värnamos tätort. Vår förväntan och drivkraft är att alla elever vill, kan och ska lyckas!

Tillsammans vill vi på Mossleskolan skapa trygghet, arbetsglädje och kvalitet för alla elever. Skolan har fräscha och ändamålsenliga lokaler och kännetecknas av ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat. Mossleskolan har ett aktivt elevhälsoteam som är placerat på skolan vilket inkluderar kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, logoped, biträdande rektor samt rektor.

 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga i personalgruppen planerar du för en fritidsverksamhet och skola av hög kvalité utifrån läroplanen. Utifrån elevens individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter. Samverkan mellan pedagoger och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.


Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har grundlärarutbildning mot fritidshem eller motsvarande utbildning, god insikt i skolans uppdrag och en god pedagogisk kompetens. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Bifoga personligt brev och cv. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare. Semestertjänst

 

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
2020-01-06 Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar
Rektor Mossleskolan Magdalena Lundqvist tfn 0370-37 80 14

Biträdande rektor Lisbeth Karlsson tfn 0370-37 73 86

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-10-22 Vi arbetar med löpande med urval och intervjuer.

BUF:2019:226

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf