Medborgarförvaltningen är en av kommunens tio förvaltningar och söker nu

 

Socialsekreterare till Barn Myndighet.

 

Vill du arbeta med att motivera och utveckla människor? Vill du känna att ditt arbete är meningsfullt och ger samhällsnytta? Är du intresserad av att vara del i en positiv och kompetent arbetsgrupp med hög ambitionsnivå?

 

 

Barn och ungdomssektionen består av ett 20-tal medarbetare som arbetar med mottagning, utredning och uppföljning av insatser för barn/ungdomar 0-20 år. Andra områden är familjerätt, familjehemsvård, behandling och förebyggande arbete. Arbetsplatsen präglas av bra stämning och gott samarbete. Barngruppen består av ett tiotal socialsekreterare och en gruppledare. Extern handledning erbjuds fortlöpande och goda möjligheter finns till vidareutbildning. Varje ny medarbetare tilldelas en fadder.

 

Arbetsuppgifter: Som socialsekreterare myndighet arbetar du med utredningar enligt socialtjänstlagen och LVU samt uppföljningar av insatser för familjer med barn 0-12 år. 

 

Du har stöd av en fadder, en mycket kunnig gruppledare och kollegor i gruppen. Du får gedigen vidareutbildning och har givetvis extern handledning. För närvarande har vi administratör med syfte att avlasta socialsekreterarna med de administrativa arbetsuppgifterna. Vi följer upp socialsekreterarnas arbetssituation med kontinuerliga arbetstyngdsmätningar för att kunna skapa och vidmakthålla en god arbetsmiljö.

 

Kompetens: Du behöver ha socionomexamen eller likvärdig utbildning som uppfyller socialstyrelsens krav på barnavårdshandläggare. Erfarenhet från utredningsarbete inom området barn- och ungdom samt övriga IFO är meriterande. Hos oss är engagemang, respekt och klientfokus ledord. Du behöver ha körkort.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Rekrytering kan komma att ske under ansökningstiden.  Sysselsättningsgrad: Heltid Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Upplysningar: Sektionschef Siw Hedlin tfn 0370-37 78 32. Fackliga företrädare nås via kommunens växel tfn 0370-37 70 00

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan: Sista ansökningsdag 2019-11-08.

Du söker tjänsten på kommunens hemsida www.varnamo.se/ledigajobb Vi vill att du bifogar personligt brev och CV. Anställningsintervjuer kommer att hållas i takt med att ansökningar kommer in under ansökningstiden. 

 

 


 

 


 

 

 


 

 


 

 


 

 


 


Visa annons som pdf