Skoladministratör Trälleborgskolan

 

Vi är en av kommunens största arbetsgivare och barn- och utbildningsförvaltningen är den största förvaltningen i kommunen med ca 1450 medarbetare. Vi ser nu över vår organisation och behöver utöka skoladministrationen. Förvaltningen organiserar bland annat cirka 40 förskolor och 20 grundskolor.

 

Välkommen att söka tjänsten som administratör på Trälleborgsskolan i Värnamo. Skolan är en F-5-skola som är belägen i västra delen av tätorten. Här går ca 420 elever vi har ca 70 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer på din enhet att jobba som ett stöd till skolledningen och ha ansvar för övergripande administration, intern och extern kommunikation.  Arbetsuppgifter som kan ingå är introduktion av ny personal, samordna VFU, praktikanter, vikarier vid korttidsfrånvaro. Du kommer också att arbeta med administrativa uppgifter som t ex bokning av resor, beställningar/fakturahantering, arkivering och diarieföring samt schemahantering. En god kommunikativ förmåga är en förutsättning för att lyckas i uppdraget.

 

Kompetens och erfarenhet

Du som söker ska ha slutförda gymnasiestudier. Det är meriterade om du har eftergymnasial utbildning inom administration eller annat område som vi bedömer relevant för uppdraget. Du har god datorvana och lätt att sätta dig in i olika system samt är duktig på att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

 

Om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller arbete inom förskolans och eller skolans verksamhetsområde är det meriterande.

 

Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett gott bemötande. I förskolan och skolans värld är det under perioder ett högt tempo vilket innebär att det är viktigt att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att arbeta själv i din roll på skolan, men ingå i ett nätverk av skoladministratörer i kommunen.

 

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Det betyder att du som blir aktuell för tjänsten kommer att behöva uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar

Rektor Cathrine Arnetorp tfn 0370-37 75 37

Facklig företrädare: Vision tfn 0370-37 72 48

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-10. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer

BUF:2019:255

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


 


Visa annons som pdf