Skoladministratör Mossleskolan

 

Vi är en av kommunens största arbetsgivare och barn- och utbildningsförvaltningen är den största förvaltningen i kommunen med ca 1450 medarbetare. Vi ser nu över vår organisation och behöver utöka skoladministrationen. Förvaltningen organiserar bland annat cirka 40 förskolor och 20 grundskolor.

 

Mossleskolan är en F-5 skola med ca 390 elever i västra delen av Värnamos tätort.  Vår förväntan och drivkraft är att alla elever vill, kan och ska lyckas! Tillsammans vill vi på Mossleskolan skapa trygghet, arbetsglädje och kvalitet för alla elever genom ett gott samarbete mellan olika yrkeskategorier för elevernas bästa. På Mossleskolan har vi höga förväntningar på elever och medarbetare och förväntar oss att du blir en av oss och delar våra värderingar.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer på din enhet att jobba som ett stöd till skolledningen och ha ansvar för övergripande administration, intern och extern kommunikation. I ditt uppdrag som skoladministratör har du en central och viktig roll i skolans expedition. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera. Du har huvudansvar för den interna servicen på skolan och är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. Du stödjer genom att sköta beställningar och bokningar av olika slag samt formulerar och distribuerar inbjudningar och infoblad m.m.

 

Kompetens och erfarenhet

Du som söker ska ha slutförda gymnasiestudier. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom administration eller annat område som vi bedömer relevant för uppdraget. Du har god datorvana och lätt att sätta dig in i olika system samt är duktig på att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

 

Om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller arbete inom förskolans och eller skolans verksamhetsområde är det meriterande.

 

Vi söker sig som är serviceinriktad och har ett gott bemötande. Det är viktigt att du har en förmåga att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är flexibel, kan jobba självständigt, kan ta egna initiativ samt prioritera. Det är också viktigt att du har en helhetssyn där du kan sätta ditt eget och verksamhetens arbete i ett större sammanhang

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att arbeta själv i din roll på skolan, men ingå i ett nätverk av skoladministratörer i kommunen.

 

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Det betyder att du som blir aktuell för tjänsten kommer att behöva uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar

Rektor Magdalena Lundqvist tfn 0370-37 80 14

Facklig företrädare: Vision tfn 0370-37 72 48

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-10

BUF:2019:260

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf