Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Bredaryd skola (Tre tjänster)

 

Till Bredaryds skola söker dig som drivs av utmaning, utveckling och gott samarbete.

 

På Bredaryds skola går ca 230 elever i årskurserna F-6. Skolan ligger i västra delen av Värnamo kommun mitt mellan Värnamo, Smålandsstenar och nära Gislaved och Gnosjö. Det finns goda möjligheter till att pendla kollektivt. Skolan ligger centralt i samhället med närhet till naturen. Arbetsklimatet på skolan är gott och präglas av ett nära samarbete, både med kollegor och elever. Vår strävan är att alla på skolan, personal och elever, ska nå sin fulla potential och medverka till god social och pedagogisk arbetsmiljö. Fritidsverksamheten på skolan är väl fungerande och har utvecklats i kvalitetsarbetet och i arbetet mot läroplanen. Vi arbetar aktivt med elevernas förmågor och lärande.

 

Vi söker tre lärare i fritidshem.

 

Arbetsuppgifter

Lärare i fritidshem/fritidspedagog. Du inspirerar, motiverar och entusiasmerar i din undervisning.  Du har god inblick i skolans styrdokument och samverkar gärna med kollegorna. Du förväntas ha god dialog med elever, vårdnadshavare och andra aktörer inom skolan. Du har också samverkan under skoltid som resurs eller i rastaktiviteter.

Kompetens och erfarenhet

Legitimerad som lärare i fritidshem/fritidspedagog. Erfarenhet av barn- och ungdomar i pedagogiskt arbete. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%


Tillträdesdag
2020-01-01


Upplysningar
Rektor Hanna Johansson, tfn 0370-37 79 01

Biträdande rektor Sofhia Pettersson tfn 0370-37 73 01

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-10

BUF:2019:263

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Sök tjänsten via knappen Sök tjänst!

 

 


Visa annons som pdf