Förskollärare Lanna, Kärda och Bredaryd

 

Vi anser att vara förskollärare är ett av de viktigaste och roligaste uppdragen och vi söker dig som vill ha det uppdraget. Hos oss får du varje dag inspirera genom att ge barnen en bra grund i det livslånga lärandet. Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi bygger en ny förskola inom kort i Bredaryd. Vill du vara med i ett spännande skede av en ny förskola så sök till Bredaryd. Du kommer att medverka i utformning av lokaler och utemiljö, och om intresse finns kommer du att kunna utveckla en speciell inriktning i verksamheten. Har du ett intresse för ett ämne eller en speciell inriktning så sök till oss.

 

Arbetsuppgifter

Du medverkar till att utforma en trygg, positiv och lärande miljö med god balans av undervisning och omsorg. Du leder det pedagogiska arbetet och är väl förtrogen med förskolans läroplan. Du arbetar aktivt med barnens pedagogiska dokumentation och verksamhetens systematiska kvalitetsarbete tillsammans med andra pedagoger, med hjälp av digitala hjälpmedel. Du utmanar barnen i deras lärande har ett föredömligt samt professionellt förhållningssätt.


Kompetens och erfarenhet
Förskollärarlegitimation avsedd för arbete inom förskolan, gärna med inriktning mot någon av följande områden: värdegrund, matematik, naturvetenskap, språk och teknik. Erfarenhet av att arbeta eller kunskap om lågaffektivt bemötande prioriteras högt.

 

Du har en god samarbetsförmåga och ett tydligt och lösningsinriktat arbetssätt. Du är positiv flexibel, lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot barn, kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer.


Bra att veta
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, CV samt relevanta intyg, referenser och betyg. Vi kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Det är bra bussförbindelser till Kärda och Bredaryd.

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag
2020-01-02 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar
Rektor Sabina Granviken, tfn 0370-37 70 00 via Kontaktcenter

sabina.granviken@edu.varnamo.se
Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-377755
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-11-15

BUF:2019:265

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf