Speciallärare/specialpedagog Lärvux och Utvecklingssektorn


Välkommen att söka tjänst som speciallärare/specialpedagog på Finnvedens gymnasium, särskild utbildning för vuxna och utvecklingssektorn. Gymnasiesärskolan på Finnvedens gymnasium består av individuella och nationella särskoleprogram samt särskild utbildning för vuxna (Lärvux). Utvecklingssektorn på Finnvedens gymnasium består av språkintroduktion, preparandutbildning, individuellt alternativ.   

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du har ansvar för särskild utbildning för vuxna (Lärvux). Vilket innebär att du bedriver undervisning samt att du tillsammans med SYV och rektor ansvarar för utvecklingen av utbildningen ungefär halva din arbetstid. Särskild utbildning för vuxna har idag ca 10 studerande och det finns goda möjligheter att utveckla verksamheten vidare och på sikt ha en större del av tjänsten mot denna verksamhet. Tjänsten är en kombination med Finnvedens gymnasium som resurspedagog.

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har lärarexamen och speciallärar- eller specialpedagogexamen med inriktning mot utvecklingsstörning. Du har kunskaper och erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation (AKK) även med teckenstöd. Du har också kunskaper och erfarenhet om elever med olika funktionsnedsättningar. Det är meriterande om du har kunskaper om NPF/Autism. Det är även meriterande om du tidigare har jobbat med nyanlända elever. Du ska ha goda IT-kunskaper och bra kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare. Semestertjänst

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Upplysningar
Johan Grahn Rektor grundsärskolan tfn 0370-37 70 00 via Kontaktcenter
johan.grahn@edu.varnamo.se

Viktor Radell, Rektor utvecklingssektorn

Viktor.radell@edu.varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-17 Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:268

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf