Förskollärare Forsheda förskolor 

 
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. I Forsheda finns två förskolor, Lillstugans och Fyrklöverns förskola.

 

Arbetsuppgifter 
Förskollärarens ansvar följer det angivna i Förskolans läroplan. Som förskollärare leder du det pedagogiska arbetet. Du har ett särskilt ansvar för undervisningen, och arbetar med läroplanen som bas utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I arbetet ser du vikten av barns lärandemiljö ute och inne, kreativa uttryck samt användandet av pedagogisk dokumentation i vår skolportal som arbetsverktyg för det systematiska kvalitetsarbetet. Just nu pågår en satsning kring spsm:s verktyg ” Tillgänglig utbildning”.

 

Kompetenskrav

Du har god förmåga att leda och samarbeta med kollegor och övrig personal. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Vi lägger en stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och ett professionellt bemötande gentemot barn, kollegor, föräldrar och andra aktörer. Du har en genomtänkt och väl dokumenterad planering för din grupp, vi delar barnen i smågrupper större delen av dagen.

 

Anställningsform 
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad 

100%

Tillträdesdag 
2020-01-02

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. 

Upplysningar 
Malin Rancinger, Rektor tfn 0370-378136
malin.rancinger@edu.varnamo.se  
Facklig företrädare Lärarförbundet, tfn 0370-37 77 55 
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning. 

Ansökan 

Sista ansökningsdag: 2019-12-08

BUF:2019:270

 

Lön 
Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 

 

 


Visa annons som pdf