Förskollärare Igelkottens förskola i Horda

 

Igelkottens förskola ligger mitt i det lilla samhället Horda med naturen intill husknuten. Förskolan ligger intill skolan och förskolan har en egen gård som gränsar till hembygdparken, skolgården och skogen. På Igelkotten har vi en strävan och vision att varje barn ska erbjudas en lustfylld, rolig verksamhet som väcker deras nyfikenhet. Igelkottens förskola är en två avdelnings-förskola som är organiserad i tre grupper. Förskolans pedagoger har ett förtroendefullt  samt nära samarbete och alltid barnets bästa i centrum. Att systematisk utveckla arbetsmiljön för både barn och pedagoger är ett för oss gemensamt uppdrag. Som en del i detta uppdrag erbjuder vi arbetskläder för både vinter- samt sommarbruk.

 

Du ska ha ett förtroendefullt samt nära samarbete med kollegor, vårdnadshavare och hemmet. För att säkerhetsställa en välorganiserad verksamhet över hela dagen så erbjuder vi dig som förskollärare hela sex timmars planeringstid per vecka.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du kan vara delaktig och prägla och göra skillnad, välkommen till oss.

 

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare har du en unik möjlighet att påverka och bidra till barns utveckling och lärande. Genom ditt pedagogiska kunnande och ditt professionella förhållningssätt bidrar du till att skapa för varje barn och barngrupp en positiv, utvecklande och tillgänglig lärmiljö med koppling till Lpfö-18. Du stimulerar alla barn till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar barn och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärning fortskrider.

 

Vår ambition är att hålla en hög pedagogisk kvalitet och just nu utmanar och utvecklar vi arbetsmetoder i att använda IKT där du kommer ha tillgång till interaktiva verktyg som lärplattor, dator, blue boots och green screen. Vi vill skapa utforskande, undervisande och tillgängliga lärmiljöer som bidrar till barns lärande, där det finns plats för lustfylld lek. Pedagogisk dokumentation som arbetsverktyg att utveckla och analysera verksamheten tillsammans med barnen. Som ny medarbetare vill vi att du bidrar med dina kunskaper och tankar och att du har en medveten tanke kring din roll som förskolelärare. Att din ambition är ett tydligt ledarskap och ett strukturerat arbetssätt utifrån styrdokument. Du ska ha en god förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang och nyfikenhet.

 

Som medarbetare erbjuds du kompetensutveckling inom förskolan, friskvård, utbildning barn HLR, friskvårdspeng, arbetskläder och introduktion som ny medarbetare. Låter detta intressant sök jobb hos oss!

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen och legitimation som förskollärare. Men även dig som är i slutet av dina studier till förskollärare. Vi söker dig som har en god insikt i förskolans uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värnar om en professionell omsorg i kombination med ett tydlig pedagogiskt synsätt.

 

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är positiv, ser möjligheter och vill ha fokus på barnens lärande. Du instämmer med värdet av att ha ett uppskattande förhållningssätt och får syn på barnsynen. Du utmanas gärna och har ett kreativt tänkande och viljan att utmana dig själv. Vi strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

 

Vi ser framemot Din ansökan och vi ser gärna att du bifogar ett cv och ett personligt brev.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag

2020-01-07 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar om tjänsterna

Rektor Marie Sunesjö tfn 0370-37 78 52

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings– och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-06. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:272

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen: Sök tjänst!


Visa annons som pdf