Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Förskollärare Hästhovens förskola i Rydaholm

 

Orten Rydaholm är ett mysigt och tryggt samhälle med närheten till fritidsområde och skogsmark. Rydaholm ett modernt och mångkulturellt samhälle som växer och är attraktivt med expandering och inflyttningar och barnen blir fler och fler. Pendlingsmöjligheterna med tåg och buss till både Växjö, Alvesta och Värnamo är mycket goda.

 

Vill du vara med och påverka för framtiden?  Nu är processen igång och där vi bygger en helt ny förskola som står klar i augusti 2020. Vi söker en förskolelärare som vill vara med att utveckla en helt ny verksamhet på en ny förskola.  De barn som växer upp i Rydaholm kommer att vara med att utveckla vårt samhälle och du har möjlighet att vara med och guida dem på deras väg. Vi arbetar långsiktigt med att lägga en grund till våra förskolebarn för deras fortsatta lärande upp i grundskolan och där är du värdefull med din kompetens. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du kan vara delaktig och prägla och göra skillnad, varmt välkommen till oss.

 

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med att höja förskolans kvalité och din egen kompetens? Som förskollärare har du en unik möjlighet att påverka och bidra till barns utveckling och lärande. Genom ditt pedagogiska kunnande och förhållningssätt bidrar du till att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och barngrupp. Förskolans pedagoger har ett förtroendefullt samt nära samarbete med vårdnadshavare och alltid barnets bästa i centrum. Att systematisk utveckla arbetsmiljön för både barn och pedagoger är ett för oss gemensamt uppdrag. Som en del i detta uppdrag erbjuder vi arbetskläder för både vinter- samt sommarbruk. Du ska ha ett förtroendefullt samt nära samarbete med kollegor, vårdnadshavare och hemmet. För att säkerhetsställa en välorganiserad verksamhet över hela dagen så erbjuder vid dig som förskollärare hela sex timmars planeringstid per vecka.

 

Vår ambition är att hålla en hög pedagogisk kvalitet och just nu utmanar och utvecklar vi arbetsmetoder i att använda digitala hjälpmedel, där du kommer ha tillgång till interaktiva verktyg som lärplattor, dator etc. Skapa utforskande miljöer där det finns plats för lek och lärande samt pedagogisk dokumentation som arbetsverktyg. Att utveckla och analysera verksamheten tillsammans med barnen ingår i uppdraget och som ny medarbetare vill vi att du bidrar med dina tankar. Vi arbetar med Spsm:s värderingsverktyg och BRUK som indikatorer för att synliggöra kvalitén i utbildningen. Vår förskoleverksamhet inspireras av Reggio Emilias filosofi med det kompetenta barnet i centrum. På enheten pågår ett implementeringsarbete kopplat till Lpfö-18. Ett tydliggörande av rollfördelning, uppdrag gällande undervisning, där kontinuerlig handledning ingår i uppdraget.

 

Som medarbetare erbjuds du kompetensutveckling inom förskolan, friskvård, utbildning barn HLR, friskvårdspeng, arbetskläder och introduktion som ny medarbetare. Låter detta intressant sök jobb hos oss!

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen och legitimation som förskollärare. Men även dig som är i slutet av dina studier till förskollärare. Vi söker dig som har en god insikt i förskolans uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värnar om en professionell omsorg i kombination med ett tydlig pedagogiskt synsätt med en stor insikt i didaktiska förhållningssätt.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är positiv, ser möjligheter och vill ha fokus på barnens lärande. Du instämmer med värdet av att ha ett uppskattande förhållningssätt och får syn på barnsynen. Du utmanas gärna och har ett kreativt tänkande och viljan att utmana dig själv. Vi strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

 

Vi ser framemot Din ansökan och vi ser gärna att du bifogar ett cv och ett personligt brev.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100% Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Tillträdesdag

2020-01-07 eller enligt överenskommelse.

 

Upplysningar om tjänsterna

Rektor Marie Sunesjö tfn 0370-37 78 52

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings– och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-06 Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:274

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen: Sök tjänst!


Visa annons som pdf