Skollogoped/specialpedagog med påbyggnad tal- och språkutveckling


Vill du arbetar med det viktigaste vi har? Är du intresserad av att använda dina kunskaper i ett främjande och förebyggande arbete? Då kan tjänsten som specialpedagog med påbyggnad tal och språkutveckling/skollogoped vara intressant för dig.

 

Arbetsuppgifter. 

Du kommer att genom ett konsultativt arbets- och förhållningssätt erbjuda personal stöd i arbetet kring tal, språk och kommunikation. Stödet kan dels utgöras av direkta elevkontakter och dels handledning till barnets/elevens lärare och/eller enhetens specialpedagog. 

Arbetet innebär kartläggning och planering av stödbehovet samt återkommande besök till respektive enhet där behov identifierats. (I tjänsten ingår inte regelrätta logopedutredningar).

 

Som specialpedagog/skollogoped är du en del av skolornas elevhälsan, samt den centrala elevhälsan. Elevhälsan arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande. Arbetet är varierat och du har stora möjligheter att påverka arbetssätt och upplägg.

Kompetens och erfarenhet
Du har specialpedagogutbildning med påbyggnadsutbildningen tal- och språkutveckling, talpedagogutbildningen eller logopedutbildning. Du har erfarenhet av att identifiera barn/elever i språkliga svårigheter samt kunskap för att hitta förutsättningar för barn/elever att utveckla sitt språk. Du är van att arbeta självständigt och flexibelt samt har erfarenhet av att samarbeta med pedagoger och stödja deras arbete. Du har god kännedom om aktuell forskning kring tal- och språkliga svårigheter. Som logoped är pedagogisk erfarenhet meriterande. Körkort är ett krav. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare. Semesteranställning. Flextidsavtal finns

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Elevhälsachef Johan Grahn tfn 0370-37 70 00 via Kontaktcenter
johan.grahn@edu.varnamo.se

Logoped Erik Lundberg tfn 0370–37 70 00 via Kontaktcenter, erik.lundberg@edu.varnamo.se

Fackliga företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-17 Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:276

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf