Lärare No Forsheda


Vi söker en lärare till Forsheda skola för undervisning i NO-ämnena. Du som söker vill vara med och bidra till att eleverna upplever glädje, meningsfullhet och framgång i det dagliga arbetet. Vi vet att elever som trivs och mår bra också presterar bättre och vi har därför högt ställda förväntningar på såväl lärare som elever.

 

Forsheda skola är en åk 7-9 skola med ca 210 elever. Skolan har ändamålsenliga lokaler för ett gott lärande och kännetecknas av en trivsam, lugn och välkomnande atmosfär. Vi har ett bra samarbete mellan lärare och strävar mot att alla ska uppleva arbetsglädje. Forshedas elevhälsoteam är placerade på skolan vilket är en stor förmån för eleverna välbefinnande. I elevhälsoteamet inkluderas kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, studie- och yrkesvägledare samt rektor. Forsheda skola satsar fullt på projektet ”en-till-en”. Det innebär att varje ny elev blir tilldelad varsin dator/iPad. Vår målsättning är att med hjälp av IKT-verktyg öka kvalitén på utbildningen, utveckla nya arbetsformer och öka lusten att lära.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du undervisar elever från årskurs 7–9 i NO. I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet. På skolan kommer du ingå i ett arbetslag vilket du har nära samarbete med och stöttning av. I dina arbetsuppgifter ingår även ett delat klassföreståndarskap.

 

Kompetens och erfarenhet

Du är behörig/legitimerad lärare i NO åk 7–9. En bred behörighet i NO men främst kemi, biologi och teknik är meriterande. Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du inser värdet i att skapa goda relationer till såväl elever och föräldrar, som kollegor. Du har god vana inom digital teknik samt har höga krav på att göra undervisningen tillgänglig för alla.

Har du ämneskompetens inom naturorienterande ämnen, har påbörjat VAL eller går adekvat lärarutbildning är du också välkommen att ansöka. Förutom personligt brev ska ansökan innehålla CV, examensbevis, studieintyg (ladok) och andra intyg.

 

Anställningsform
Tillsvidare


Sysselsättningsgrad
100%


Tillträdesdag
2020-01-07 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar
Rektor Lars-Göran Hedstig, tfn 0370-378112

lars-goran.hedstig@edu.varnamo.se

Facklig företrädare: Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55,

Lärarnas Riksförbund Henrik Rommeskog, tfn 0370-37 81 10
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-11-17

BUF:2019:277

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


Visa annons som pdf