Lärare tyska Forsheda skola


Vi söker en lärare till Forsheda skola för undervisning i ämnet tyska. Du som söker vill vara med och bidra till att eleverna upplever glädje, meningsfullhet och framgång i det dagliga arbetet. Vi vet att elever som trivs och mår bra också presterar bättre och vi har därför högt ställda förväntningar på såväl lärare som elever.

 

Forsheda skola är en åk 7-9 skola med ca 210 elever. Elever från åk 6 i närområdet kommer även till skolan för undervisning i moderna språk. Skolan har ändamålsenliga lokaler för ett gott lärande och kännetecknas av en trivsam, lugn och välkomnande atmosfär. Vi har ett bra samarbete mellan lärare och strävar mot att alla lärare ska uppleva arbetsglädje. Forshedas elevhälsoteam är placerade på skolan vilket är en stor förmån för eleverna välbefinnande. I elevhälsoteamet inkluderas kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, studie- och yrkesvägledare samt rektor. Forsheda skola satsar fullt på projektet ”en-till-en”. Det innebär att varje ny elev blir tilldelad varsin dator/iPad. Vår målsättning är att med hjälp av IKT-verktyg öka kvalitén på utbildningen, utveckla nya arbetsformer och öka lusten att lära.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du undervisar elever från årskurs 6-9 i tyska. I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet. På skolan kommer du ingå i ett arbetslag vilket du har nära samarbete och stöttning av. I dina arbetsuppgifter kan även ett delat klassföreståndareskap ingå.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i tyska åk 7-9. Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du inser värdet i att knyta goda relationer till såväl elever och föräldrar som kollegor. Du har god vana inom digital teknik samt har höga krav på att göra undervisningen tillgänglig för alla. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat

Sysselsättningsgrad
50% till 2020-12-31

Tillträdesdag
2020-01-07 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar
Rektor Lars-Göran Hedstig, tfn 0370-378112

lars-goran.hedstig@edu.varnamo.se

Facklig företrädare: Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55,

Lärarnas Riksförbund tfn 073-151 37 34
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-12-31. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:280

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


Visa annons som pdf