Lärare till Exposkolan

 

Exposkolan är en en 4–6 skola med 220 elever idag fördelade på 9 klasser. Våra lärmiljöer är öppna och ljusa, lektionssalarna har flexibla lösningar för att kunna möta dagens krav när det gäller digital undervisning samt kunna anpassas efter den enskilda elevens behov. Skolan kommer att vara en teknik och IT-inriktad skola och arbetar med en-till-en lösning där alla elever erbjuds egen iPad. 


Alla våra lärare på skolan är behöriga och med lång erfarenhet. Det gör att vi tillsammans har stor erfarenhet, en enorm vilja och drivkraft att skapa den bästa skolan för våra elever. Vi arbetar efter mottot att alla elever skall känna att de kan, vill och vågar!
 

 

Det viktigaste är att du alltid arbetar för eleverna och deras bästa. Du möter dem med ett leende på morgonen, även under regniga dagar. Du är, liksom vi, övertygad om att tillsammans är en framgångsfaktor.  

Arbetsuppgifter
Vi söker en ny lärare till team 5.

Du ansvarar för och planerar undervisning för eleverna, deltar i föräldrakontakter, samverkar med andra lärare på skolan och stötta klasslärarna med utvecklingssamtal. 


Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad lärare i årskurs 4-6 och har inriktning mot so/eng. Vi ser gärna att alla våra lärare är behöriga att undervisa i ämnena sv och sva. Har du behörighet i fler ämnen anses det meriterande.

 

Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete. Vi ställer höga krav på kunskaper om extra anpassningar och på dokumentation i arbetet med eleverna. Vidare har du som söker, goda IT- kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse.

Upplysningar
Bitr rektor Petra Cronholm, tfn 0370-38 00 40 alt via mail;
petra.cronholm@edu.varnamo.se

Rektor Anna Skärin tfn 0370-637 77 98

petra.cronholm@edu.varnamo.se

Facklig företrädare: Lärarförbundet, tfn 0370-37 77 55

Lärarnas Riksförbund, tfn 073-151 37 34

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-15. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:282

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf