Träblåslärare Värnamo Kulturskola

 

Kulturskolan är en arbetsplats där vi utbildar barn och ungdomar från 4 till 19 år. Kulturskolan bedriver en bred verksamhet, både i ämneskurser och i samarbete med för-, grund- och gymnasieskolor. Du kommer in i en lärarkår med stor kompetens, öppenhet och samarbetsvilja. Tillsammans med kolleger ingår du i ämneslag och arbetslag med olika ansvarsområden. Vi har utbildning i musik, dans, teater, bild/form och foto/film. Vi försöker arbeta mycket över ämnesgränserna och gör ofta små eller stora uppsättningar tillsammans. Vid speciella tillfällen förläggs även undervisning och evenemang på helgen.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller enskild, - grupp samt ensembleundervisning såsom blåsorkester på instrumenten Saxofon, Klarinett och Tvärflöjt. Vi samarbetar över ämnesgrupper och har också ett nära samarbete med grundskolan och gymnasieskolan genom olika projekt. Du förväntas också arrangera och genomföra utåtriktad verksamhet i samarbete med dina kollegor. Planering, arbetslagsarbete, administrativa uppgifter med anknytning till undervisningen ingår också. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och pedagogiskt kompetens. Undervisningen sker i Kulturskolans lokaler, centralt i Värnamo, och i skolor runt om i kommunen

Kompetens och erfarenhet

Musiklärarexamen med inriktning Träblåsinstrument (Saxofon, Klarinett och Tvärflöjt) eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Vi ser gärna sökande med bred instrumental kompetens. Vi ser att du har god samarbetsförmåga, ett flexibelt tänkande och att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska gilla barn och ungdomar och kunna möta dem efter individuella behov samt i grupp. Du ska tycka om att samarbeta med övriga kollegor och vara beredd på att ta ansvar för verksamheten. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Arbete som utövande musiker är också en merit. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

 

Anställningsform

Vikariat

 

Sysselsättningsgrad

80-100% till 2020-06-21

 

Tillträdesdag

2020-01-07

 

Kontakt och Upplysningar

Kulturskolechef Andreas Westberg, tfn 0370-37 73 31, 070-183 65 75

Facklig företrädare: Lärarförbundet Terese Edenholm tfn 070-183 03 28

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-15

BUF:2019:284

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf