Rektor i förskolan Värnamo centralort

 

Är du nyfiken, lyhörd, modig, passionerad och vill driva utveckling inom förskolans värld? Då är den här tjänsten något för dig! Vi söker dig som vill och gör annorlunda och vill vara särskilt betydelsefull för våra barn. Vi har fokus på barnens utveckling och tror på barnens förmåga och medarbetarnas kompetens. Du ska jobba i linje med våra ledarvärderingar som är:  ”vi tar ansvar” - ”alltid bättre” - ”engagerade ledare” - ”alla är viktiga” - "vi finns för andra!” Med de pedagogiska målen i sikte har du med ditt team i uppdrag att skapa en attraktiv förskola för barn, vårdnadshavare och medarbetare. Tjänsten innebär att man är rektor för Vallens förskola, Ängens förskola och Nylunds förskola.

 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att initiera och driva utvecklingsarbete. Du kommer att leda det pedagogiska arbetet och ha verksamhets-, ekonomi-, arbetsmiljö- och personalansvar inom ditt ansvarsområde. Tjänsten gäller förskolor i Värnamo centralort. DU arbetar systematiskt, strategiskt och mål fokuserat. Vidare är du lyhörd, god kommunikatör och är en chef som får medarbetare att växa genom att stödja och utmana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då uppdraget som rektor kräver engagemang, ansvarstagande och nytänkande.

 

Kompetens och erfarenheter

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och god kunskap om regelverk, strukturer och arbetssätt inom förskolan och erfarenhet av skolutvecklingsprocesser. Du behöver vara tydlig, handlingskraftig och ha förmågan att omsätta idé till verklighet. Du arbetar systematiskt, strategiskt och målfokuserat. Du är lyhörd och en chef som får medarbetare att växa genom att stödja och utmana. Som rektor i Värnamo kommun ingår du i Värnamos rektorsgrupp där vi värdesätter samarbete mycket högt

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du har goda ledaregenskaper, kommunikativ förmåga och engagemang är viktigt för oss.

 

Känner du igen dig? Då är du efterlängtad och vi ser hoppfullt fram emot din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%

 

Tillträdesdag
Februari 2020 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar
Verksamhetschef Daniella Rydberg tfn 0370-37 72 80,
daniella.rydberg@edu.varnamo.se

Facklig företrädare: Skolledarna Johan Grahn tfn 0370-37 70 00,

Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55, Kommunal tfn 0370-37 75 18

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-26. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:286

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 

 


Visa annons som pdf