Förstelärare i allmän didaktik och matematik inom Rydaholms rektorsområde

 

Välkommen att söka tjänsten som förstelärare i allmän didaktik och matematik inom Rydaholms rektorsområde med placering på Rydaholms skola. Inom Rydaholms rektorsområde finns Rydaholms skola med drygt 200 elever och Horda skola med drygt 60 elever. Båda skolorna är grundskolor med elever från förskoleklassen och årskurserna 1-6. 

 

Arbetsuppgifter

En tjänst som förstelärare innebär ett stärkt uppdrag med ökade krav på att utveckla skolans undervisning, att följa med i skolforskning samt att sprida kunskap och vara aktiv i det kollegiala samtalet för att utmana och stödja kollegor. I uppdraget ingår att vara en förebild för kollegor och att aktivt bidra till att synliggöra och verka för undervisningen i enlighet med kommunens utvecklingsarbete.

 

Förstelärarens klassrum ska vara öppet för lektionsbesök av förvaltning, rektor, kollegor, föräldrar och inbjudna gäster och denne förväntas ha ett öppet och kritiskt förhållningssätt till sitt uppdrag. Rektor planerar tillsammans med försteläraren förutsättningar och eventuellt övergripande utvecklingsarbeten i den årliga uppdragsdialogen.

 

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad lärare inom aktuella stadier och genom dokumentation kunna redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. Ha visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Även i övrigt av huvudmannen bedömas som särskilt kvalificerad för undervisningen och uppgifter som hör till undervisningen.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst som lärare med tre års visstidsförordnande som förstelärare med möjlighet till förlängning. Anställning enligt AB, bilaga M.

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag

2019-01-07 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar

Vik rektor Birgitta Petersson tfn 0370-37 75 08

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Lärarnas Riksförbund tfn 073-151 37 34

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband

med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-20. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:287

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen: Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf