Barnskötare Nattis,

Pepparmyntans Förskola (Två tjänster)

 

Vi söker nu två barnskötare som är intresserade av att arbeta med pedagogisk omsorg på obekväma arbetstider med placering på Pepparmyntans förskola, avdelning Nattis. Pepparmyntan har ett lugnt läge alldeles intill parkområdet mellan Hornaryd och Gröndal. Till Nattis kommer barn från hela Värnamo kommun.

Målsättningen med vårt arbete är att barnen ska känna trygghet, tillit och glädje hos oss. Att skapa en god kontakt med vårdnadshavarna så att de känner sig trygga med att lämna sina barn. Att en positiv anda skall genomsyra verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

De primära arbetsuppgifterna är tillsyn och omvårdnad av de barn som behöver omsorg utöver ordinarie förskola/fritidshem. Dessutom innebär det att dessa barn får möjlighet till meningsfulla aktiviteter genom variation av utomhusaktiviteter, inomhusaktiviteter och utflykter i närområdet. Arbetstiderna är kvällar och helger.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig med barnskötarutbildning och intresse för att arbeta med barn och ungdomar. Du har ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Att bygga och underhålla relationer är för dig en självklarhet. Du vågar anta de utmaningar som kommer med arbetet, är ansvarsfull och tar egna initiativ. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i uppdraget, flexibel, har god samarbetsförmåga och sprider arbetsglädje. Du har förmågan att ställa om och möta vardagen på andra sätt än vad som kanske från början var planerat. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och ser fram emot din ansökan. Vi ser gärna att du bifogar CV och personligt brev.

 

Anställningsform

Allmän visstidsanställning

 

Sysselsättningsgrad

50-80% till 2020-08-20 med möjlighet till förlängning

 

Tillträdesdag
2020-01-07 eller enligt överenskommelse

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.


Upplysningar
Rektor Lena Gustavsson tfn 0370-37 70 00 via Kontaktcenter

Facklig företrädare: Kommunal tfn 0370-37 75 18

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-11-24

BUF:2019:298

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf