Musiklärare Apladalsskolan


Apladalsskolan söker en lärare i musik till vår skola. Vi söker dig som vill vara med och bidra till att eleverna upplever glädje, meningsfullhet och framgång i det dagliga arbetet. Vi vet att elever som trivs och mår bra också presterar bättre, vi arbetar därför med att vår arbetsmiljö ska fungera bra för alla som arbetar på skolan.

 

Om skolan                                            

Apladalsskolan är en åk. 6-9 skola som ligger i centrala Värnamo. Skolan har från och med höstterminen 2019 ca 530 elever. Skolan har fräscha och ändamålsenliga lokaler vilket ökar förutsättningarna för lärande. Skolan kännetecknas av en trivsam och välkomnande atmosfär. Vi har fyra väl fungerande arbetslag och strävar mot att alla lärare ska uppleva arbetsglädje. Apladalsskolans elevhälsoteam är placerade på skolan vilket är en stor förmån för elevernas välbefinnande. I elevhälsoteamet inkluderas kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, studie- och yrkesvägledare, biträdande rektor samt rektor. Apladalsskolan är en en-till en skola som har en väl utvecklad digitalisering, såväl i planering, undervisning som bedömning. Det innebär att varje ny elev blir tilldelad varsin dator/iPad. Vår målsättning är att med hjälp av IKT-verktyg fortsätta öka kvalitén på utbildningen, utveckla nya arbetsformer och öka lusten att lära.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du undervisar elever från årskurs 6-9 i musik. Vi är en skola på väg framåt och söker medarbetare som vill fortsätta det goda arbetet som pågår på vår skola. Tillsammans med kollegor planerar du undervisningen så att eleverna får en så god utveckling som möjligt. Du är placerad i ett arbetslag där ni stöttar varandra kollegialt. Du har ett uppdrag som mentor för en grupp elever och har regelbunden kontakt med elever och deras vårdnadshavare. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete och samarbetar väl med kollegor.

Kompetenskrav 
Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i musik. Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmågan att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du har lätt för att knyta relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor. Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och självklart en positiv elevsyn. Som ny lärare på skolan har du möjlighet att få en mentor som stöd första tiden. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
2020-01-07 eller enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

 

Upplysningar

Cecilia Kroon, rektor tfn 0370-37 73 22
Lärarnas Riksförbund, Nedzad Sehic tfn 070-7948070
nedzad.e.sehic@edu.varnamo.se

Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-08. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:307

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf