Rektor Bor skola åk 7-9

 

Vill du ha ett spännande och utvecklande ledaruppdrag? Vi söker en rektor som tillsammans med medarbetarna vill fortsätta att utveckla Bor skola. Grundskolorna i Värnamo Kommun har fokus på elevernas utveckling och tror på elevernas förmåga och lärarnas kompetens. Våra ledarvärderingar är: ”vi tar ansvar”, alltid bättre”, ”engagerade ledare”, ”alla är viktiga” och "vi finns för andra!'

 

Arbetsuppgifter:

I uppdraget ansvarar du för skolans elever och personal. Det innebär ansvar för systematiskt kvalitetsarbete, elevernas måluppfyllelse, skolans utveckling och ekonomi, arbetsmiljön för elever och personal. Du är en av 12 rektorer i ledningsgruppen för grundskolorna. Till ledningsfunktionen på Bor skola finns, skoladministratör och ett väl fungerande elevhälsoteam. På skolan finns idag ca 220 elever och ca 25 medarbetare.

 

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har pedagogisk utbildning. God kunskap om regelverk, strukturer och arbetssätt inom grundskolan och erfarenhet av skolutvecklingsprocesser. För att lyckas i arbetet som rektor behöver du vara tydlig, handlingskraftig och ha förmågan att omsätta idé till verklighet. Du arbetar systematiskt, strategiskt och målfokuserat. Vidare är du lyhörd, god kommunikatör och är en chef som får medarbetare att växa genom att stödja och utmana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då uppdraget som rektor kräver engagemang, ansvarstagande och nytänkande.

 

Anställningsform

Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%

 

Tillträdesdag
Februari 2020

Upplysningar
Verksamhetschef Helene Kristins tfn 0370-37 80 61
helene.kristins@edu.varnamo.se

Facklig företrädare: Skolledarna Johan Grahn tfn 0370-37 70 00 via Kontaktcenter

Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55, Lärarnas Riksförbund tfn 073-151 37 34

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-08. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:308

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf