Biträdande rektor Trälleborgsskolan

 

Vi söker en biträdande rektor som tillsammans med rektor och medarbetarna vill fortsätta att utveckla Trälleborgsskolan. På skolan finns förskoleklass, fritidshem och grundskola med ca 430 elever och 65 medarbetare. Grundskolorna i Värnamo Kommun har fokus på elevernas utveckling och tror på elevernas förmåga och lärarnas kompetens. Våra ledarvärderingar är: ”vi tar ansvar”, ”alltid bättre”, ”engagerat ledarskap”, ”alla är viktiga” och "vi finns för andra!'.

 

Arbetsuppgifter:

Som biträdande rektor ska du tillsammans med rektor leda det pedagogiska arbetet och i arbetsuppgifterna ingår personalansvar. Du ska tillsammans med rektor initiera och driva utvecklingsarbete. Du sätter eleverna i centrum, skapar goda relationer med all personal, är lyhörd och bidrar till ett gott arbetsklimat. Det kan också ingå uppdrag i förvaltnings- och/eller kommunövergripande arbetsgrupper.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning och gärna erfarenhet av skolledande/arbetsledande uppgifter. Du kan arbeta såväl självständigt som i team och har ett processinriktat ledarskap. Vågar vara ledare och tydlig förebild, samt lyssnar till människor du samarbetar med.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då uppdraget kräver engagemang, ansvarstagande och nytänkande.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%

 

Tillträdesdag.
Omgående eller enligt överenskommelse.


Upplysningar
Rektor Cathrine Arnetorp, tfn 0370-37 75 37.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, tfn 0370- 37 77 55,

Lärarnas Riksförbund, tfn 0370-37 79 46,

Skolledarna, tfn 0370-37 80 56
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-08. Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:317

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


 


Visa annons som pdf