HR-partner
Vi söker en vikarie till kommunens HR-avdelning eftersom en av våra HR-partner har fått uppdraget att vara projektledare för upphandlingen av HR-system.


Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår förekommande arbete på HR-avdelningen, till exempel rehabilitering, löpande stöd till chefer och arbete med rutiner. Det ingår också administrativa arbetsuppgifter inom löneenhetens ansvarsområde.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleexamen inom personal- och arbetsvetenskap. Det är meriterande om du har arbetat med HR-frågor tidigare.

 

Du har en positiv och lösningsinriktad grundsyn med god analytisk förmåga och kan med lätthet se helheter och samband. Du är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att arbeta utifrån ett konsultativt förhållningssätt nära cheferna i organisationen. Du har god förmåga att bygga förtroendefulla relationer och att i olika sammanhang kunna företräda arbetsgivaren. Du kan självständigt ta ansvar, är drivande och har lätt för att fatta beslut och stå för dem. Du har lätt för att samarbeta och att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat

Sysselsättningsgrad
Heltid

Tillträdesdag
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Anställningen gäller till 31 december 2020.

Upplysningar
Åsa Johansson, HR-chef eller Maria Lidberg, Lönechef. Du når oss och representanter för fackliga organisationer via Kontaktcenter 0370-37 70 00.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-15. Urval kommer ske löpande.

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 
 


Visa annons som pdf