Barnskötare på Trälleborgs förskola


Välkommen att söka tjänst som barnskötare med placering på Trälleborgs förskola, belägen på Trälleborgsområdet i Värnamo. Trälleborgs förskola har fyra avdelningar, två avdelningar för de yngsta barnen och två avdelningar för de äldre barnen. Vi jobbar mycket för att utveckla arbetet med digitala verktyg som hjälpmedel till undervisningen och tillgängliga miljöer.

 
Arbetsuppgifter

Som barnskötare är du med och bidrar till att förskolans uppdrag utifrån läroplanen genomförs. Du är delaktig i planeringar, i det systematiska kvalitetsarbetet och arbetar tillsammans med de andra pedagogerna för att utveckla verksamheten. Att vara medvetet närvarande tillsammans med barnen tycker vi är viktigt. Arbetet sker förtroendefullt och i nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet. Viss arbetstid ligger kvällstid.

 

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig med barnskötarutbildning och som har goda kunskaper i förskolans pedagogiska uppdrag. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Erfarenhet och goda kunskaper av att använda lärplattor och andra tekniska hjälpmedel är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och bemötande men även vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat

 

Sysselsättningsgrad

100% till 20-07-31.

 

Tillträdesdag
2020-01-07. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Upplysningar
Rektor Jessica Arousell, tfn 0370-37 77 23.

Facklig företrädare: Kommunal tfn 0370-37 75 18.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-11

BUF:2019:321

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf