Förskollärare Skattkistans förskola (Två tjänster)


Varmt välkommen att söka våra två förskollärartjänster på Skattkistans förskola. Tjänsterna är vikariat för kollegor som väljer att gå ner i tjänstegrad och fördelat på olika avdelningar i en och samma tjänst.

 

Förskolan är en intraprenad i kommunen och drivs av två förskollärare på förskolan. En intraprenad innebär att förskolan har en egen budget, personalansvar och verksamhetsansvar.

 

Vi arbetar åldersindelat på tre avdelningar med de yngsta barnen på Pärlan, mellanbarnen på Juvelen och de äldsta barnen på Diamanten. Förskolans pedagoger arbetar Reggio Emilia-inspirerat i verksamheten på alla tre avdelningarna och använder miljön både inne och ute, som den ”tredje pedagogen”. Förskolan ligger med ett underbart läge nära Apladalen och vi tillbringar mycket tid utomhus.

 

Förskolan har funnits i snart nio år, i härliga lokaler, byggda i Bruno Mathssonstil.

Alla pedagoger har personlig I-pad för sitt kvalitetsarbete och vi har tillgång till arbetskläder för att kunna arbeta både inomhus och utomhus.

 
Arbetsuppgifter
Ett aktivt och delaktigt arbete i barnens vardag med pedagogiskt arbete, med utgångspunkt ur förskolans läroplan. Du som förskollärare ansvarar tillsammans med ditt arbetslag för ett kontinuerligt och systematiskt kvalitetsarbete där pedagogisk dokumentation, reflektion och diskussion är tre viktiga delar.

 

Att tillsammans med pedagogerna på förskolan, barnen och deras vårdnadshavare arbeta för att vi tillsammans har en härlig verksamhet, som utvecklar och stimulerar alla sinnen alla dagar!


Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig med förskollärarutbildning med legitimation och som har stora kunskaper i vår läroplan. Ett glatt sätt, samarbetsvilja och engagemang sätter vi stort värde på. Ett intresse för Reggio Emilias synsätt och de tankar som de står för, är meriterande. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Är du nyexaminerad, har kommunen ett mentorsprogram under ditt första år. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat

 

Sysselsättningsgrad
60-80% till 2020-07-05, beroende på hur tjänsterna fördelas på förskolan

Tillträdesdag
2020-01-07


Upplysningar
Karin Persson, rektor och intraprenör tfn 0370-37 79 32

Facklig företrädare Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-05

BUF:2019:324

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf