Fastighetsskötare Finnvedens gymnasium

 

Välkommen att söka tjänst som fastighetsskötare till Finnvedens gymnasium.

Finnvedens gymnasium har som målsättning att bli regionens bästa gymnasium. På gymnasiet studerar ca 1200 elever och skolan har runt 150 medarbetare. Måluppfyllelse och kvalitetsutveckling präglar vårt arbetssätt.

 

Arbetsuppgifter

I uppdraget är du en del av vårt serviceteam. Du ansvarar för tillsyn av gymnasiets fastigheter och inventarier genom service och underhåll. Du bidrar till att verksamheten på gymnasiet kan flyta på utan hinder. I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om felanmälningar, följa upp och beställa ramavtalad entreprenör för åtgärder av brister, snöskottning, viss posthantering samt hantera skolans datorstyrda dörrsystem. Administrativt arbetet är dagligt förekommande. Det är dig man kontaktar ang. byte av lysrör, flytta kontor/kontorsmöbler, öppna elevskåp, hantera och administrera larm, beställa/underhålla kontorsmaskiner och vara kontakten utåt mot tex Värnamo kommuns tekniska avdelning.

 

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har erfarenhet av arbetsuppgifter som förekommer inom servicebranschen. Tjänsten kräver att du är praktisk och händigt lagd, samt klarar av tunga lyft. Att behärska Office-programmen och ha en god datorvana är ett krav då du kommer jobba i många olika system. Du har förmåga att arbeta självständigt och målmedvetet. Kunskaper inom ljud, bild mm är meriterande. Du har integritet såväl som förmåga att samarbeta med andra. Vi vill att du praktiserar ett arbetssätt som är strukturerat och har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har en serviceinriktad och flexibel inställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och egenskaper som kompletterar, utvecklar och stärker trivseln på skolan. B-körkort är ett krav.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%

 

Tillträdesdag
Efter överenskommelse.

Upplysningar
Administrativ chef Mikael Persson, Finnvedens gymnasium, mikael.persson@edu.varnamo.se , 0370-37 73 35.

Facklig företrädare: Vision, Diana Oskarsson, 0370-37 73 32

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-12-31. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2019:326

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!

 

 


Visa annons som pdf