Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Arbetsterapeut Funktionshinderomsorgen

 

Arbetsuppgifter

Omsorgsförvaltningen, Värnamo kommun söker en Arbetsterapeut till Vård- och rehabteamet inom Funktionshinderomsorgen. Teamet består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor som arbetar inom LSS-verksamheterna, grupp- och servicebostäder, korttidsboende, social psykiatri, dagliga verksamheter samt med SoL-insatser i den enskildes ordinära boende.

I arbetsuppgifterna ingår utreda och bedöma behov och förutsättningar för ökad aktivitet och delaktighet genom individuell bedömning av fysiska, psykiska och sociala färdigheter i relation till omgivningsfaktorer samt planera, initiera och genomföra lämpliga arbetsterapeutiska åtgärder. I arbetet ingår också att prova ut och förskriva hjälpmedel som underlättar i vardagen och vid behov också kompenserar. Mycket av arbetet utförs i nära samarbete med personal i verksamheterna och handledning till personal är en viktig del.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt, stimulerande och meningsfullt arbete med stora utvecklingsmöjligheter.  Vi arbetar med ständiga förbättringar och välkomnar nya idéer och perspektiv. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar och arbetstiden regleras utifrån av vårt flextidsavtal.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård med inriktning mot funktionshinder/psykiatri är meriterande.            Vi värdesätter personliga egenskaper som social kompetens och flexibilitet. Du bör kunna arbeta självständigt, ha en öppen och rak kommunikation, ansvarsförmåga och ödmjukhet samt förmåga att vara lyhörd och kunna se den enskilde individen utifrån dennes behov. Du ska även ha en god förmåga att kommunicera och föra skriftlig dokumentation. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

B-körkort krävs

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform: Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad: Heltid

 

Tillträdesdag. Efter överenskommelse

 

Upplysningar: Tf. Sektionschef Linda Axelsson, tfn 0370-37 79 23

Facklig företrädare för FSA är Eva Stadig, tfn 0370-37 78 05

 

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 

Ansökan: Sista ansökningsdag 2020-02-16

 

Lön: Individuell lönesättning Månadslön


 


Visa annons som pdf