Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

 

Samordnare i särskilt boende

 

 

Vi söker samordnare till Särskilt boende Stensötan.

 

Stensötan är ett av Värnamo kommuns särskilda boende. En verksamhet med 36 lägenheter fördelade på 2 enheter, i centrala tätorten.

 

Arbetsuppgifter

Samordnare i särskilt boende. Som samordnare är du en del av ett team och arbetar även ute i omvårdnaden. Som samordnare har du på uppdrag av områdeschefen ett större ansvar för ditt tilldelade team i verksamheten. Ditt uppdrag blir att se till enhetens helhet, dagligen leda och fördela personalen efter de insatser och underscheman som föreligger, vara väl insatt i enhetens ekonomi, samt aktivt arbeta med kvalitetsutveckling i nära samarbete med områdeschefen. Viss del av tjänsten är administrativ tid.

 

Att med brukarens behov i centrum ge omvårdnad och service enligt biståndsbeslut och genomförandeplan, med respekt för brukarens integritet, delaktighet och självbestämmande. I arbetsuppgifterna ingår också IT-baserad dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.


Kompetens och erfarenhet
Vi söker utbildade undersköterskor med erfarenhet inom äldreomsorg som vill vara med och utveckla äldreomsorgen. Tjänsten kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform:
Tillsvidare
Arbetstid måndag-fredag

 

Sysselsättningsgrad:
100%

 

Tillträdesdag:
2020-04-20 eller enl. överenskommelse

 

Upplysningar:
Områdeschef Sandra Lindgren 0370-37 72 73

Mail: sandra.lindgren@varnamo.se


Facklig företrädare Kommunal nås via växel: 0370 - 377000.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan: 2020-02-29

Ansökningarna behandlas löpande under rekryteringstiden

 

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst




 


 


Visa annons som pdf