Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Socialsekreterare vuxensektionen

 


Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Medborgarförvaltningen är en av kommunens tio förvaltningar och söker nu socialsekreterare till vuxensektionen

Vi söker 2-3 personer som vill arbeta som socialsekreterare i vuxensektionen på Medborgarförvaltningen, då ett par av våra ordinarie medarbetare kommer att gå på föräldraledighet. Vuxensektionen består av en myndighetsdel och en öppenvårdsdel, (råd- och behandlingsenheten). Målgruppen är vuxna personer över 20 år som behöver stöd och behandling pga. alkohol-, narkotika- och/eller spelmissbruk.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av myndighetsutövning dvs. att utreda och bedöma behov och fatta beslut enligt SoL och LVM samt att följa upp beslutade insatser. I utredningsarbetet använder vi oss av ASI. Bra bemötande, välgrundade beslut och rättssäkerhet är några av ledorden i vuxensektionen. Arbetet sker i nära samarbete med såväl klienten samt med interna och externa samarbetspartners.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en ambitiös arbetsgrupp som präglas av prestigelöshet och samarbete. Du erbjuds extern handledning med dina kollegor, motion på arbetstid samt flexibel arbetstid.


Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som bedöms lämplig för yrket. Du har kunskap kring aktuell lagstiftning, är van vid myndighetsutövning och dokumentation, samt att arbeta med personer i behov av stöd och hjälp. Du har förmåga att kombinera engagemang och distans i arbetet och trivs med att samarbeta med andra. Du har kunskap om missbruk och beroende. Körkort erfordras.

Datavana är ett krav, vi använder oss av verksamhetssystemet Treserva. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat i ca 1 år, dock som längst under ordinarie innehavares frånvaro. Eventuellt kan en av tjänsterna bli en tillsvidaretjänst under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Sysselsättningsgrad
100 %

Tillträdesdag
Efter överenskommelse

Upplysningar

Sektionschef Pernilla Ståhl, 0370-37 74 10

Gruppledare Linda Stenberg, 0370-37 74 10

Fackliga företrädare: Nås via kommunens kontaktcenter, 0370-37 70 00


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-02-23

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

  

 


 


Visa annons som pdf