Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Enhetschef GatuenhetenTekniska förvaltningen, Gata/Parkavdelningen söker en enhetschef på gatuenheten.Gata/Parkavdelningens uppdrag avser kommunens infrastruktur, anläggning, gatudrift och park mm. Avdelningen består av ca 50 medarbetare fördelat på administration, produktion, anläggning, gatudrift och park.


Arbetsuppgifter
Som enhetschef för gatuenheten kommer du tillsammans med personal inom avdelningen leda jobbet med underhåll och drift, ombyggnation och nybyggnation av kommunens offentliga miljöer såsom gator, gång- och cykelvägar, dagvatten, vatten och avlopp med mera. Det kan handla om såväl små projekt som stora exploaterings-områden.

Enhetschef för gata är ansvarig för verksamhet, personal och ekonomi. Du har ett helhetsansvar som innebär allt från daglig drift, verksamhetsutveckling till enhetens strategiska arbete.

Du kommer att ha kontakt med och leda såväl egen personal på enheten som entreprenörer inom samtliga områden. Du samarbetar även med beställare, projektledare och i viss mån även projektörer. Du har en viktig samordningsroll att se till att jobben planeras in för genomförande och följer beslutad utbyggnadstakt. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med avdelningschef och parkchef.

Du trivs med att arbeta med flera frågor parallellt och under vissa perioder är arbetet mer intensivt och då är det viktigt att kunna prioritera i ditt arbete. Viktigt är även kort- och långsiktig planering inom projekten i förvaltningen. Du behöver även planera ditt arbete både självständigt och tillsammans med kollegor. Du deltar i utvecklingen inom ditt ansvarsområde. Kvalitetsmedvetande är centralt.Kompetens och erfarenhet
Du har relevant utbildning och erfarenhet med inriktning anläggning/väg- och vatten. Alternativt har du likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete med personal och budgetansvar är ett krav. Arbete inom offentlig verksamhet med inriktning gatudrift, anläggningsverksamhet och planeringsverktyg är meriterande. Du har datorkunskap och kan hantera Officepaketet. Som person är du engagerad, serviceinriktad, driftig och drivande, kan arbeta självständigt och har en god problemlösningsförmåga. Du är förändringsbenägen och ser nya lösningar och arbetssätt som positiva. Du är en samarbetsinriktad och ansvarstagande lagspelare. Som person uttrycker dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Meriterande är även att ha gått arbetsmiljösamordnarutbildning Bas-p och Bas-U samt arbete på väg, kurserna 1 till 3. Inom detta verksamhetsområde ligger du i framkant när det gäller ny teknik och nya sätt att sköta och bygga offentliga miljöer.

 

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

 

Vi vill att du bifogar cv och personligt brev med ansökan med referenser.

 

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
100

Tillträdesdag
Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar
Gata/Parkchef Marcus Berggren tel.  0370–37 70 85

 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-02-29

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst


 


Visa annons som pdf