Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Regional samordnare för Musik- och Kulturskolorna i Jönköpings län

 

Flera tusen barn och unga går varje vecka till våra musik/- och kulturskolor i Jönköpings län. Vi vill gemensamt utveckla och förstärka vårt kursutbud med nya kulturella yttringar för att nå fler barn och unga och öka likvärdigheten.  Musik/- och Kulturskolorna bedriver en bred verksamhet, både i ämneskurser och i samarbete med för-, grund- och gymnasieskolor. En stor lärarkår med stor kompetens, öppenhet och samarbetsvilja.

 

I Jönköpings län har vi gemensamma fortbildningsdagar i form av nätverk och kompetensdagar vid några tillfällen per år. Samarbete mellan elevorkestrar och andra konstnärliga konstellationer är något vi vill utveckla och vi vill gemensamt lyfta fram vår verksamhet i hela regionen.

 

Arbetsuppgifter

Funktionen Regional samordnare är helt ny och det är framförallt en administrativ tjänst där uppdraget innebär att ansvara för att samordna Jönköpings läns musik- och kulturskolor och tillsammans med cheferna driva utveckling av musik och kulturskolor i länet. Du ansvarar för samordning inom länets nätverksgrupper. Administrativt ansvarig för samarbetsprojekt inom kulturskolorna. Du är en samarbetspartner i regionala sammanhang. Du medverkar i kulturevenemang och kulturella projekt anordnade av Musik/- och kulturskolorna över hela länet. Omvärldsbevaka och föra in nya tankar och idéer i syfte att utveckla verksamheterna i hela regionen.

 

Kompetens och erfarenhet

Akademisk utbildning inom kultur- eller samhällsvetenskapliga områden är ett meriterande. Likaså om du har erfarenhet som projektledare, koordinator eller annan roll som bedöms likvärdig. Som person har du förmåga att presentera och sälja in, skapa förtroende och intresse. Och du trivs med att möta många olika människor och har lätt för att etablera nya relationer. Du är pedagogisk och kreativ, initiativtagande och självgående. Det är av vikt att du är flexibel och lösningsfokuserad och har vilja och möjlighet att arbeta under kvällar och helger när arbetsuppgifterna kräver detta samt möjlighet att röra dig i hela länet i de verksamhetsbesök som görs på varje enskild musik/- och kulturskola. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Körkort B är ett krav.

 

Anställningsform

Projektanställning. Anställningen är förlagd hos Värnamo Kulturskola.

 

Sysselsättningsgrad

50–60% till och med ett år efter tillträdesdatum med möjlighet till förlängning.

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Kontakt och Upplysningar

Kulturskolechef Andreas Westberg, tfn 0370-37 73 31, 070-183 65 75

andreas.westberg@edu.varnamo.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-02-18

BUF:2020:11

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sök tjänsten via knappen Sök tjänst!

 


Visa annons som pdf