Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Specialpedagog Enehagens förskolor

Välkommen att söka tjänst som specialpedagog med placering på Enehagens förskolor i Värnamo. Värnamo kommuns förskolor arbetar utifrån tanken att alla vill, kan och ska lyckas genom ett förhållningssätt med lågaffektivt bemötande.


Arbetsuppgifter

Som specialpedagog arbetar du tillsammans med rektor och arbetslag både mot verksamhetens och enskilda barns behov. Arbetet innefattar pedagogiska kartläggningar, konsultation och handledning av pedagoger samt även externa kontakter som BHV, barnhabiliteringen m.fl. samarbetspartners. Visst kvällsarbete ingår och viss procent mot förskoleklass. Vi vill att arbetet till största delen ska vara proaktivt för att skapa större förutsättningar för varje barns utveckling. Arbetet sker förtroendefullt och i nära samarbete med arbetslag, barn och vårdnadshavare.

 

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig med specialpedagogisk utbildning med inriktning mot förskolan och som har goda kunskaper i förskolans och förskoleklassens uppdrag. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Vi ser att du har erfarenhet och goda kunskaper i att handleda arbetslag och att använda digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och bemötande, men även vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Tillträdesdag
2020-04-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.


Upplysningar
Rektor Eva Hansson, tfn 0370-37 74 78.

Facklig företrädare Lärarförbundet, tfn 0370-37 77 55,
Lärarnas Riksförbund, tfn 073-035 71 11.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-02-25. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2020:13

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


Visa annons som pdf