Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

                                                             

                                                                                      

Stödassistent psykiatri

 

 


Funktionshinderomsorgen Värnamo Kommun söker 1 stödassistent till särskilt boende Bollvivegården 1 Bor. Boende med inriktning mot äldre med psykisk funktionsnedsättning. Arbetstiden är schemalagd dag, kväll och helg.

 

 

Arbetsuppgifter

Att ge stöd och service efter brukarens individuella behov och önskemål enligt genomförandeplaner. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Stödinsatserna ska främja brukarens integritet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens självbestämmande. Brukarens behov ska vara i centrum och personens synpunkter ska aktivt tas tillvara. Brukaren ska få stöd och rätten att bestämma över sitt liv och utveckla sina förmågor att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet utgår från ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt i nära samarbete med brukarens nätverk och övrig personal. I arbetsuppgifterna ingår också rehabilitering, IT-baserad dokumentation och administration samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

 

 


Kompetens och erfarenhet

Vård- och omsorgsprogrammet med inriktning psykiatri eller annan motsvarande utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt god datakunskap. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är intresserad av att möta och arbeta nära människor med stort behov av stöd. Du är en stabil och trygg person som kan arbeta självständigt, god samarbetsförmåga och är öppen för utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatriområdet och har kunskap i ESL-metoden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Körkort på manuell låda.

 

 

 

 

Anställningsform: tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträdesdag: Snarast

Upplysningar: områdeschef Susanne Petersson 0370-37 75 86


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan:
2020-02-20 Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden.

 

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

 


Visa annons som pdf