Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Rektor Finnvedens gymnasium

Värnamo Kommun

 

Vill du ha ett spännande och utvecklande ledaruppdrag? Vi söker en rektor som tillsammans med personal vill utveckla Finnvedens gymnasium till regionens bästa gymnasium. Gymnasiet har fokus på elevernas utveckling och tror på elevernas förmåga och lärarnas kompetens. Våra ledarvärderingar är: ”vi tar ansvar”, alltid bättre”, ”engagerade ledare”, ”alla är viktiga” och "vi finns för andra!' I Värnamo kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet.

 

Arbetsuppgifter

I uppdraget ansvarar du för sektorns elever, personal och resultat avseende systematiskt kvalitetsarbete, måluppfyllelse, utveckling och ekonomi. Du är en av sex rektorer i ledningsgruppen på gymnasiet och vuxenutbildningen. Entreprenörssektorn är en av fem rektorsområden som ingår i Finnvedens gymnasium. I sektorn ingår för närvarande Bygg & Anläggning-, Ekonomi-, Handel & Administrations- och Restaurang & Livsmedelsprogrammet. Det pågår en översyn av ledningsorganisationen som kan påverka ansvarsområden. På gymnasiet studerar 1300 elever fördelade på 15 program och på skolan finns det ca 150 medarbetare.

 

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har pedagogisk utbildning. God kunskap om regelverk, strukturer och arbetssätt inom gymnasieskolan och erfarenhet av skolutvecklingsprocesser. För att lyckas i arbetet som rektor behöver du vara tydlig, handlingskraftig och ha förmågan att omsätta idé till verklighet. Du arbetar systematiskt, strategiskt och målfokuserat. Vidare är du lyhörd, god kommunikatör och är en chef som får medarbetare att växa genom att stödja och utmana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då detta är en tjänst som kräver engagemang, ansvarstagande och nytänkande.

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad
100%

 

Tillträdesdag
2020-08-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar
Verksamhetschef Magnus Flink tfn 0370-37 73 38
magnus.flink@edu.varnamo.se,

Facklig företrädare: Skolledarna Svante Leo tfn 0370-37 73 43 vxl, Lärarförbundet tfn 0370-37 77 55, Lärarnas Riksförbund Hans Olofsson tfn 073-844 08 70

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-03-02

Intervjuer hålls under perioden 9-13 mars.

BUF:2020:14

 

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf