Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Skolsköterska


Är du en specialistsjuksköterska med ett genuint intresse för barn och en passion för ditt yrke? Förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar? En positiv inställning och vill bidrar till utveckling av verksamheten? En önskan att arbeta med främjande och förebyggande insatser? Svarar du ja på dessa frågor är du den skolsköterska som vi söker.

Välkommen att söka tjänsten som tillvidareanställd skolsköterska på Hanahöjsskolan, Forsheda skola och Hånger skola i Värnamo kommun. Här får du möjlighet att jobba med elever från förskoleklass till årskurs 9.


Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med skolledning och övriga kompetenser vara en del av skolans elevhäloateam. Elevhälsan skall enligt skollagen arbeta främst hälsofrämjande och förebyggande för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är därför främjande och förebyggande hälsoarbete på såväl organisation- grupp- och individnivå och med goda förutsättningar att själv påverka och utveckla arbetets innehåll.

 

I det hälsofrämjande och förebyggande uppdraget ingår bl.a. hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, frågor som rör elevernas arbetsmiljö, skolans värdegrund och livsstilsrelaterad ohälsa, enklare sjukvårdsinsatser samt mottagning tillsammans med skolläkaren.I arbetsuppgifterna ingår också att göra gruppinriktade insatser. Du samverkar bl.a. med vårdnadshavare, socialtjänst och andra vårdenheter. I uppdraget ingår även att tillsammans med övriga skolsköterskor och skolläkare vidareutveckla arbetet.

 


Kompetens och erfarenhet
Utbildning som skolsköterska, alternativt sjuksköterska med utbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller öppen hälso- och sjukvård. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling. Du är initiativrik och kan självständigt planera och prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete samt att se eleverna i ett helhetsperspektiv. Körkort är ett krav. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform

Tillsvidare. Flextidsavtal finns

 

Sysselsättningsgrad
100%

 

Tillträdesdag
2020-08-12 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar

Verksamhetschef elevhälsan, Johan Grahn tfn 0370-37 70 00 via Kontaktcenter

Facklig företrädare Vårdförbundet Lisa Runeqvist tfn 0370-37 80 06
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-03-02. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

BUF:2020:15

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf