Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Specialpedagog med påbyggnad tal- och språkutveckling


Vill du arbetar med det viktigaste vi har? Är du intresserad av att använda dina kunskaper i ett främjande och förebyggande arbete? Då kan tjänsten som specialpedagog med påbyggnad tal och språkutveckling/skollogoped vara intressant för dig.

 

Arbetsuppgifter. 

Du kommer att genom ett konsultativt arbets- och förhållningssätt erbjuda personal stöd i arbetet kring tal, språk och kommunikation. Stödet kan dels utgöras av direkta elevkontakter och dels handledning till barnets/elevens lärare och/eller enhetens specialpedagog. 

Arbetet innebär kartläggning och planering av stödbehovet samt återkommande besök till respektive enhet där behov identifierats.

 

Som specialpedagog är du en del av skolornas elevhälsan, samt den centrala elevhälsan. Elevhälsan arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande. Arbetet är varierat och du har stora möjligheter att påverka arbetssätt och upplägg.

Kompetens och erfarenhet
Du har specialpedagogutbildning med påbyggnadsutbildningen tal och språkutveckling, talpedagogutbildningen. Erfarenhet av att identifiera barn/elever i språkliga svårigheter samt kunskap för att hitta förutsättningar för barn/elever att utveckla sitt språk. Du har erfarenhet av arbete med barn/elever i språkliga svårigheter. Du är van att arbeta självständigt och flexibelt samt har erfarenhet av att samarbeta och handleda pedagoger och stödja deras arbete samt god kännedom om aktuell forskning kring tal- och språkliga svårigheter. Körkort är ett krav. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare. Semesteranställning. Flextidsavtal finns

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.


Upplysningar
Elevhälsachef Johan Grahn, 0370-37 70 00 via Kontaktcenter,
johan.grahn@edu.varnamo.se

Logoped Erik Lundberg, 0370-37 70 00 via Kontaktcenter, erik.lundberg@edu.varnamo.se

Facklig företrädare SSR, 0370-37 77 08.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-03-02 Vi arbetar med löpande urval och intervjuer

BUF:2020:17

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst!


Visa annons som pdf