Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

3D-teknik är en av högskoleutbildningarna som genomförs i Campus Värnamos regi, med Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH) som huvudman. Det är en tvåårig högskoleutbildning som under mer en 10 år har levererat 3D-tekniker till den regionala tillverkningsindustrin. Utbildningen bemannas av en kombination mellan anställda på JTH, anställda på Campus Värnamo och externa konsulter. Nu söker vi en lärare till utbildningen med placeringsort Värnamo, men med möjlighet för vissa uppdrag även i Jönköping på JTH. Du kommer att samarbeta nära med 3D-teknikprogrammets programledare. Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort krävs för tjänsten.

 

Lärare för 3D-teknik, 100 %

 

Arbetsuppgifter:

·         Ansvara för planering, genomförandet och examinationen av kurser som: Introduktion till produktutveckling och konstruktion, Konstruktion och teknisk dokumentation 1 & 2, samt Tillverkningsmetoder och FEM-analys.

·         Utvärdera och vidareutveckla de aktuella kurserna

·         Delta i utbildningens övergripande planeringsarbete

·         Planera och genomföra studiebesök

 

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som lärare inom 3D-teknik förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har erfarenhet eller kunskap inom teknisk dokumentation, ritningar, 3D-CAD och grundläggande kunskaper inom FEM. Det är krav att du har erfarenhet av Solidworks. Du har minst en 3-årig högskoleingenjörsutbildning inom Produktutveckling, Maskinteknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet samt att du har någon form av pedagogisk erfarenhet. Arbetet genomförs till största delen på svenska. Du behöver därför kunna kommunicera på god svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande. I arbetet med studenter bör du ha god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända!  Du drivs av att se andra utvecklas.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62 eller carina.adanko@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2020-03-23.

 


Visa annons som pdf