Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en utbildningsledare till vår nya yrkeshögskoleutbildning Kvalificerad 3D-printttekniker. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Utbildningsledare, 100 %

 

En utbildningsledare ska vara duktig på både administration och kommunikation. Tjänsten innehåller en hel del administrativa uppgifter men också mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch.

Arbetsuppgifter:

·         Utbildningsadministration och planeringsarbete

·         Framtagande av administrativa rutiner och checklistor 

·         Planering och hantering av tentamen och andra examinationer 

·         Schemaläggning

·         Rapportering gentemot JTH och Yh-myndigheten 

·         Utvärdering och uppföljning av aktuella utbildningar 

·         Uppföljningssamtal med huvudlärare, lärare och konsulter 

·         Utvecklingssamtal med studenter

 

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och lärare/konsulter kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare blir du spindeln i nätet för den aktuella utbildningen.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från administrativt arbete och relevant utbildning. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du ansvarsfull, positiv och lösningsfokuserad. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända!  Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62 eller carina.adanko@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2020-03-23.

 


Visa annons som pdf