Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Klasslärare åk 4 Enehagens skola

Ärendenummer: BUF:2020:191

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänsten lärare för arbete i klass 4 på Enehagens skola. Enehagens skola ligger i centrala Värnamo, men ändå med närhet till skog och mark. Inom gångavstånd finns såväl det som staden har att erbjuda som möjligheter till ett rikt friluftsliv med tillhörande sjö. Skolan har ca 425 elever fördelade på årskurs F-6. Skolan har sex fritidshemsavdelningar för olika åldrar (F-1, 2-3, 1-3 samt klubben 4-6).

Vi arbetar för ett positivt klimat där såväl elev som personal ska känna glädje att komma till skolan och fritids med målet att Enehagen ska vara "en skola för mig".

Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare i årskurs 4. Du kommer att vara en del av arbetslag 4-6.

Du arbetar genom en varierad undervisning, lägger stor vikt på elevers delaktighet i lärprocessen samt bemöter eleverna med ett lågaffektivt förhållningssätt. Du har fokus på både gruppen och individen. Att arbeta i team samt vara flexibel ser du som en naturlig del av arbetet.

Arbetsuppgifter

Undervisning i årskurs 4.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Behörig lärare i grundskolan i årskurs 4-6. Behörighet i engelska och musik är meriterande. Personlig lämplighet är avgörande vid tillsättning av tjänsten. Det är viktigt att du bifogar personligt brev och CV med referenser

Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% frå 2021-01-07 till 2021-06-16 med möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Rektor Bergenholtz, Helena 0370-377797
Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf