Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

     Resurspoolspersonal till Serviceförvaltningen

 

Bemanningsenheten vid Serviceförvaltningen har till uppgift att tillgodose behovet av vikarier bland annat för verksamheterna inom omsorgsförvaltningen.

För att tillgodose en del av detta behov finns en resurspool med tillsvidareanställd personal som arbetar med årsarbetstid. Nu har vi behov av att utöka poolgruppen som arbetar inom funktionshinderomsorgen.

Vi söker dig som är intresserad av ett flexibelt och spännande arbete inom de verksamheter som ingår i kommunens funktionshinderomsorg.

 

Arbetsuppgifter

Att arbeta i en resurspool kräver stort mått av flexibilitet och hög anpassningsförmåga då uppdraget innebär att arbeta där behov uppstår. Det kräver att du är lyhörd och snabbt kan anpassa dig till nya förutsättningar.

Det innebär då att du måste kunna ta dig till arbetsplatser i andra arbetsorter inom Värnamo Kommun.  

Schemaläggningen sker via Bemanningsenhetens bokningsenhet i samråd med omsorgsförvaltningens verksamhetsplanerare och med en flexibel framförhållning.

 

Grundkrav för poolpersonal inom funktionshinderomsorg är att ge stöd och service efter brukarens individuella behov och önskemål enligt genomförandeplaner. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Stödinsatserna ska främja brukarens integritet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens självbestämmande.

Du utför även IT–baserad dokumentation och administration samt delegerade hälso–och sjukvårdsuppgifter

 

 

Kompetens och erfarenhet
För att arbeta inom resurspoolen för funktionshinderomsorg krävs att du har genomgått vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och söker dig med ett professionellt förhållningssätt och bemötande. Du måste också behärska svenska språket både i tal och skrift.

 

Körkort (B manuell växellåda) är ett krav.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Årsarbetstid och övriga anställningsförhållande enligt gällande lokala kollektivavtal.

Sysselsättningsgrad
100 %

 

Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse. Vi kommer att arbeta med löpande rekrytering även under ansökningstiden. Tillsättning sker under förutsättning av erforderliga beslut.


Upplysningar

Verksamhetschef Helena Gustavsson tfn: 0370- 37 79 81

Gruppledare Maria Nilsson tfn: 0370- 37 76 28Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.Ansökan

Sista ansökningsdag 2020-11-22

 

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

 

Du söker tjänsten via knappen sök tjänst


Visa annons som pdf