Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

                                                             

Samordnare Hemtjänst

 

 


Vi söker en samordnare till hemtjänst arbetslag i Värnamo västra centralort. Som samordnare har du, på uppdrag av områdeschef, ansvar för att dagligen leda och fördela personalen efter de insatser och underscheman som föreligger. I uppdraget ingår att vara väl insatt i arbetslagets ekonomi, samt aktivt arbeta med kvalitetsutveckling i nära samarbete med områdeschef.

 

 

Arbetsuppgifter

Att med brukarens behov i centrum ge omvårdnad och service enligt biståndsbeslut och genomförandeplan, med respekt för brukarens integritet, delaktighet och självbestämmande.

I arbetsuppgifterna ingår också IT-baserad dokumentation och administration samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Arbetet är till viss del ensamarbete. Arbetet innehåller även att besvara trygghetslarm. I arbetet ingår i stor omfattning bilkörning.Kompetens och erfarenhet

Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som ger undersköterskekompetens samt god datakunskap. Tjänsten kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort för manuell växellåda är ett krav.

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden.

 

Anställningsform: tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträdesdag: 2020-12-01

Upplysningar: Områdeschef Inger Svensson 0370-37 77 75


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan:
2020-10-18

 

Lön :Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

 

Du söker tjänsten via knappen Sök tjänst

  

 


Visa annons som pdf