Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Barnskötare Nylunds förskola

Ärendenummer: BUF:2020:197

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Välkommen att söka tjänst som barnskötare med placering på Nylunds förskola. Förskolan är belägen i centrala Värnamo och har tre avdelningar. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där vi arbetar med mindre barngrupper och en föränderlig lärmiljö för att ge barnen ökade möjligheter till inflytande. Förskolan har fått Skolverkets utmärkelse "Skola för hållbar utveckling" vilket är ett pågående utvecklingsarbete. Vissa möten är förlagda till kvällstid 17.00 - 19.00 var tredje vecka.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är du med och bidrar till att förskolans uppdrag utifrån läroplanen genomförs. Du medverkar i arbetet med pedagogisk planering, observation, dokumentation, reflektion, uppföljning och analys. Genom ditt professionella förhållningssätt möter du varje enskilt barn utifrån de grundläggande värden som beskrivs i förskolans läroplan. Arbetssättet utgår ifrån att du är en glad, nära, medforskande barnskötare som ger barnen bästa förutsättningar att utvecklas. Arbetet sker i förtroendefullt samarbete med kollegor och vårdnadshavare.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig med barnskötarutbildning som har god insikt i förskolans uppdrag och läroplan, samt intresse för att arbeta med digitala verktyg. Du är tydlig och lösningsinriktad samt har en förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

från 2020-11-16 till 2021-06-30 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Kommunal KOMMUNAL 0370-377518
Rektor Hansson Eva 0370-377478

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-28

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf