Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Lärare mot fritidshem Trälleborgsskolan

Ärendenummer: BUF:2020:198

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänst som lärare i fritidshemmet på Trälleborgsskolan. Skolan är centralt belägen i Värnamo kommun och har ca 450 elever. Undervisning sker huvudsakligen i åldershomogena elevgrupper från förskoleklass till år 5. Det finns 4 fritidshemsavdelningar för årskurs F-2 samt fritidshemsavdelning Klubben för elever i år 3-5.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Trälleborgsskolan arbetar utifrån en helhetssyn där skola och fritids är viktiga delar som tillsammans bidrar till elevers utveckling. Du ska arbeta för att stödja elevers lärande utifrån fritidshemmets uppdrag både under skoldagen och på fritids. Under skoldagen samverkar du med klassläraren för att stödja och undervisa i grupp eller enskilda elever. Du har också ansvar att gemensamt med dina kollegor planera, genomföra och följa upp kvalitén i fritidshemsverksamheten.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker i första hand dig som har lärarexamen med behörighet för fritidshem alternativt fritidspedagogexamen. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-07 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Rektor Arnetorp, Cathrine 0370-377537
Biträdande Rektor Lavesson, Emelie 0370-378113

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf