Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Skolresurs Trälleborgsskolan (Tre tjänster)

Ärendenummer: BUF:2020:202

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänst som skolresurs på Trälleborgsskolan. Skolan är centralt belägen i Värnamo kommun och har ca 450 elever. Undervisning sker huvudsakligen i åldershomogena elevgrupper från förskoleklass till år 5. Det finns 4 fritidshemsavdelningar för årskurs F-2 samt fritidshemsavdelning Klubben för elever i år 3-5.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Trälleborgsskolan arbetar utifrån en helhetssyn där skola och fritids är viktiga delar som tillsammans bidrar till elevers utveckling. Tjänsten innebär att du är resurs för elever som är i behov av extra stöd. Ditt arbete som skolresurs kommer bestå av att ha en eller flera elever i fokus som du stöttar under skoldagen och på fritidshemmet.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande och förmåga att planera. Det är viktigt att du som person är tydlig, lyhörd och visar respekt för elevernas behov. Du har lätt att knyta relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.
Anställningsform

Allmän visstidsanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-07 till 2021-06-30 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Rektor Arnetorp, Cathrine 0370-377537
Biträdande Rektor Lavesson, Emelie 0370-378113
Kommunal KOMMUNAL 0370-377518

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf