Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Lärare mot fritidshem på Rydaholm och Horda skolor

Ärendenummer: BUF:2020:203

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Välkommen att söka tjänst som lärare i fritidshem (fritidspedagog) inom rektorsområdet, vi söker en eller flera lärare i fritidshem, placering antingen i Horda eller Rydaholm skola. Inom rektorsområde finns Rydaholm skola med drygt 200 elever och Horda skola med drygt 60 elever. Båda skolorna är grundskolor med elever från förskoleklassen och årskurserna 1-6.
Inom rektorsområdet arbetar vi på skolorna tillsammans för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi tror att trygghet och studiero ger bättre studieresultat, därför är detta väsentliga delar av vårt dagliga arbete. Vi ser undervisningen i fritidshemmet som ett viktigt inslag i elevernas lärande. Fritidshemmet och skolan arbetar tillsammans för att utveckla elevernas lärande under hela skoldagen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du erbjuds arbete som lärare i fritidshem på vårt fritidshem och deltar även i skolans övriga undervisning. I arbetet ingår att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen med särskilt fokus på samverkan mellan skola och fritids. Du som lärare i fritidshem ska lyfta Fritidshemmets pedagogik på fritids och i skolan.

Kompetens och erfarenhet

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en adekvat utbildning samt god insikt i skolans uppdrag. Du ska ha lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-07 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Biträdande Rektor Petersson, Birgitta
Biträdande Rektor Karlsson, Lisbeth 0370-377386

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf