Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Klasslärare låg- och mellanstadiet på Rydaholm och Horda skolor

Ärendenummer: BUF:2020:204

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Välkommen att söka tjänst som klasslärare till rektorsområdet. Vi söker en eller flera lärare till låg och/eller mellanstadiet. Vi erbjuder dig att tillsammans med oss få arbeta i en stimulerande och utmanade skolmiljö med engagerade och kompetenta medarbetare. Innevarande läsår satsar skolorna på att öka delaktighet och inflytande både bland personal och elever. Genom det systematiska kvalitetsarbetet arbetar vi tillsammans fram utvecklingsområden och bestämmer gemensamt vilka mål vi arbetar mot. I skolområdet finns Rydaholms skola med drygt 200 elever och Horda skola med drygt 60 elever. Båda skolorna är grundskolor med elever från förskoleklass upp till årskurs 6.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Horda skola: Klasslärare och undervisning i en åldersblandad klass, årskurs 3-4. Rydaholm skola: Klasslärare och undervisning på lågstadiet och/eller mellanstadiet, flera tjänster. Samverkan och samplanering med andra pedagoger på skolan ingår.

Kompetens och erfarenhet

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för gällande stadier. Erfarenhet av läraryrket eller annan erfarenhet av arbete/praktik inom skolan är meriterande. Du ska ha god insikt i skolans uppdrag. Du ska ha lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Har du behörighet i fler ämnen anses det meriterande. Personlig lämplighet är avgörande vid tillsättande av tjänsten. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2021-01-07 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Biträdande Rektor Petersson, Birgitta
Biträdande Rektor Karlsson, Lisbeth 0370-377386

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf