Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Slöjdlärare låg- och mellanstadiet på Rydaholm och Horda skola

Ärendenummer: BUF:2020:205

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänst som lärare i trä- och metallslöjd och/eller textilslöjd till rektorsområdet. Vi söker en eller två lärare till låg och mellanstadiet. Vi erbjuder dig att tillsammans med oss få arbeta i en stimulerande och utmanade skolmiljö med engagerade och kompetenta medarbetare. I skolområdet finns Rydaholms skola med drygt 200 elever och Horda skola med drygt 60 elever. Båda skolorna är grundskolor med elever från förskoleklass upp till årskurs 6.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Undervisning i ämnet slöjd är 40% i vardera kurs, tjänsten kan kombineras för att nå högre tjänstgöringsgrad, är du behörig i andra praktiskt estetiska ämnen eller teoretiska ämnen kombinerar vi gärna ihop en heltidstjänst på skolan, alternativt dela klasslärarskap med annan pedagog. Samverkan och samplanering med andra pedagoger på skolan ingår. I ansvaret för slöjdämnet och salen ingår det att hålla iordning, inköp av material, säkerhet och arbetsmiljö.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Lärarlegitimation för gällande stadier. Erfarenhet av läraryrket eller annan erfarenhet av arbete/praktik inom skolan är meriterande. Du ska ha god insikt i skolans uppdrag. Du ska ha lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Har du behörighet i fler ämnen anses det meriterande. Personlig lämplighet är avgörande vid tillsättande av tjänsten. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

100% från 2020-08-10 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Biträdande Rektor Karlsson, Lisbeth 0370-377386
Biträdande Rektor Petersson, Birgitta

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf