Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Lärare åk f-3 Horda skola

Ärendenummer: BUF:2020:206

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Välkommen att söka tjänst som förskollärare i förskoleklass inom Rydaholms rektorsområde med placering på Horda skola. Inom Rydaholms rektorsområde finns Rydaholms skola med drygt 200 elever och Horda skola med drygt 60 elever. Båda skolorna är grundskolor med elever från förskoleklassen och årskurserna 1-6.

Horda skola är den lilla trygga skolan med ett enat team som arbetar tillsammans för att eleverna ska lära och utvecklas i en stimulerande miljö. Vår fina skolgård fick ett lyft föregående läsår. Vi arbetar tillsammans i rektorsområdet genom det systematiska kvalitetsarbetet för att utveckla verksamheten. Innevarande läsår satsar vi bland annat på rörelse, roligare raster, läsprojekt och ökad kunskap om digitalisering i undervisningen, med förväntade positiva effekter för elevernas studiero och möjlighet till bättre studieresultat. Detta är väsentliga delar av vårt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för undervisningen i förskoleklass genom att utforma en trygg, positiv och lärande miljö med god balans mellan undervisning och omsorg samt är väl förtrogen med läroplanens uppdrag.

Kompetens och erfarenhet

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en adekvat utbildning samt god insikt i skolans uppdrag. Du ska ha lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

80% förskoleklass, 20% fritidshem från 2021-01-07 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Biträdande Rektor Petersson, Birgitta
Biträdande Rektor Karlsson, Lisbeth 0370-377386

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf