Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Lärare SO till Nya Exposkolan

Ärendenummer: BUF:2020:208

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Vi har personal som studerar och söker därför ytterligare en driven och engagerad medarbetare till Värnamo kommuns nyöppnade skola!

Exposkolan är en 4-6 skola cirka 250 elever fördelade på 11 klasser. Våra lärmiljöer är öppna och ljusa, lektionssalarna har flexibla lösningar för att kunna möta dagens krav när det gäller digital undervisning samt kunna anpassas efter den enskilda elevens behov. Skolan är en teknik och IT-inriktad skola och vi arbetar med en-till-en lösning där alla elever erbjuds egen iPad.

Nytt är spännande, utmanande och kul.
Alla lärare som arbetar på skolan är behöriga och har lång erfarenhet av läraryrket.
Tillsammans har vi stor erfarenhet, en enorm vilja och drivkraft att skapa den bästa skolan för våra elever. Vi arbetar efter mottot att alla elever skall känna att de kan, vill och vågar!

Det viktigaste är att du alltid arbetar för eleverna och deras bästa. Du möter dem med ett leende på morgonen, även under regniga dagar. Du är, liksom vi, övertygad om att tillsammans är en framgångsfaktor.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Vi söker en klasslärare till årskurs 4, klasslärarskapet delas tillsammans med ytterligare en lärare som arbetar deltid. Du ansvarar för och planerar undervisning för eleverna, deltar i föräldrakontakter, samverkar med andra lärare på skolan och som klasslärare genomför du utvecklingssamtal.


Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad lärare i årskurs 4-6 och har inriktning mot so-ämnena. Vi ser gärna att alla våra lärare är behöriga att undervisa i ämnena sv och sva. Har du behörighet i fler ämnen anses det meriterande.

Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete. Vi ställer höga krav på kunskaper om extra anpassningar och på dokumentation i arbetet med eleverna. Vidare har du som söker, goda IT- kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

Deltid

Tillträdesdag

80% från 2021-01-07 till 2021-06-16 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Rektor Skärin, Anna 0370-377798
Biträdande Rektor Cronholm, Petra

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf