Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Skolresurs Rörstorpsskolan (Fyra tjänster)

Ärendenummer: BUF:2020:209

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Välkommen att söka tjänst som skolresurs på Rörstorpsskolan, en mångkulturell skolan belägen i centrala Värnamo.
Skolan har ca 250 elever från förskoleklass till åk 3. Vi på Rörstorpsskolan är ett enat team som jobbar tillsammans för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi tror att trygghet och studiero ger bättre studieresultat, därför är detta väsentliga delar av vårt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du erbjuds arbete som resurs i grupp på förmiddagstid samt på fritids under eftermiddagen. Som resurslärare ska du vara beredd på att hoppa in i olika klasser/grupper och stötta olika barn beroende på vart behovet finns. I dagsläget behöver vi stötta upp med tre med resurser i våra förskoleklasser samt en i årskurs 1.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har pedagogisk insikt samt förståelse för skolans uppdrag, lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv..
Anställningsform

Allmän visstidsanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Tillträdesdag

80-100% från 2021-01-07 till 2021-06-30 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna tillsätts utifrån att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Kommunal KOMMUNAL 0370-377518
Rektor Skärin, Anna 0370-377798
Biträdande Rektor Cronholm, Petra

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf