Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Skoladministratör/Lärare till Exposkolan

Ärendenummer: BUF:2020:211

Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035".

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda.

Exposkolan kommer att bli en 4-6 skola med plats för 300 elever fördelade på 12 klasser. Våra lärmiljöer är öppna och ljusa, lektionssalarna har flexibla lösningar för att kunna möta dagens krav när det gäller digital undervisning samt kunna anpassas efter den enskilda elevens behov. Skolan är en teknik och IT-inriktad skola och vi arbetar med en-till-en lösning där alla elever erbjuds egen iPad

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du erbjuds arbete skoladministratör samt lärare. I tjänsten ingår bland annat att samordna kring vikarier, stötta skolledningen med diverse administrativa uppgifter, undervisa inom ämnet hemkunskap samt arbeta eftermiddagar på vårt fritidshem.

Det viktigaste är att du alltid arbetar för eleverna och deras bästa. Du möter de med ett leende på morgonen, även under regniga dagar. Du är, liksom vi, övertygad om att tillsammans är en framgångsfaktor.

Kompetens och erfarenhet

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med administration inom skola samt att undervisa på mellanstadiet. Behörighet inom något ämne i skolan anses meriterande.

Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete. Vi ställer höga krav på kunskaper om extra anpassningar och på dokumentation i arbetet med eleverna. Vidare har du som söker, goda IT- kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Vikariat

Sysselsättningsgrad

Deltid

Tillträdesdag

80% från 2021-01-01 till 2021-06-30. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar

Rektor Skärin, Anna 0370-377798
Biträdande Rektor Cronholm, Petra
Lärarförbundet Lärarförbundet 0370-377755
Vision Oskarsson, Diana 0370-377248

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.


Visa annons som pdf